098/ 562 431 info@ski2go.eu

ŠKOLA SKIJANJA

Što djeca mogu očekivati od dana provedenog u našoj školi skijanja?

Neka očekuju puno zabave! Svaka lekcija počinje s aktivnostima potrebnima za umijeće skijanja, kako bi zadobili njihovu pažnju. Djeca koja su prvi put na snijegu, naučit će kako staviti opremu, stajati na skijama, držati ravnotežu, hodati, ustajati, klizati i na kraju će vas zadiviti svojim skijaškim sposobnostima.

Škola skijanja

Djeca skijanje

Razvoj motoričkih sposobnosti—posebno koordinacije i ravnoteže

U svakoj fazi, kroz međusobno upoznavanje, učenje i uvježbavanje skijaške tehnike te igri i završnoj skijaškoj utrci, nastojimo poticati opće prihvaćena etička načela, to jest fair play. Veliki naglasak stavljamo i na socijalizaciju te edukativnu stranu, odnosno upoznavanje djece kako slobodno vrijeme mogu aktivno provoditi u zimovalištima i parkovima prirode, a ne samo ispred računala. Djeca će razviti samostalnost, upornost i samopouzdanje.


Prije nego stignete

Pobrinite se da su djeca odmorna i da su doručkovala.

Računajte da se vremenske prilike mogu brzo promijeniti, pa ih obucite slojevito. Pripremite čistu i suhu odjeću, kako bi učitelji skijanja mogli presvlačiti djecu, ako ima potrebe. Preporučljivo je ponijeti toplu kapu, vodonepropusne rukavice i dugo donje rublje.